tentang Kami

AKDATANG

Jiangsu Akcome Science & Technology Co.,Ltd.nyaéta perusahaan téknologi tinggi anu museurkeun kana dua usaha inti manufaktur énergi énggal sareng jasa énergi énggal.Akcome mangrupikeun merek anu kasohor internasional sareng salah sahiji perusahaan anu unggul dina industri énergi anyar Cina.

X

Widang aplikasi

INQUIRY

PRODUK

  • Baki Batré

    Baki batré alloy aluminium utamana dijieunna tina baja jeung alloy aluminium, sabenerna alloy aluminium ieu favored ku OEMs mobil beuki loba pabrik di sakuliah dunya kusabab dénsitas low sarta sagala rupa prosés ngabentuk, nu bisa minuhan sarat tina beurat lampu kandaraan listrik. Ayeuna, baki batré alloy aluminium boga dua skéma prosés: casting integral jeung profil aluminium welding.FSW geus loba dipaké dina pembuatan baki batré kusabab non lebur na, automation, kecerdasan, ramah-lingkungan sarta ciri terpadu.
    case_img_01

aplikasi

  • Industri komponén mobil

    Pasar suku cadang mobil geus dimekarkeun Ku ngembangkeun gancang industri mobil Cina urang, kanaékan kapamilikan mobil jeung perluasan pasar suku cadang mobil, industri suku cadang mobil Cina urang geus ngembangkeun gancang, laju tumuwuh leuwih luhur ti industri kandaraan Cina urang.Data nunjukkeun yén pendapatan penjualan suku cadang Mobil di Cina ningkat tina 3,46 triliun yuan dina taun 2016 ka 4,57 triliun yuan dina taun 2020, kalayan tingkat pertumbuhan taunan sanyawa 7,2%.Diperkirakeun yén pendapatan penjualan suku cadang mobil di China bakal ngahontal 4.9 triliun yuan dina 2021 sareng 5.2 triliun yuan dina 2022.
    promote01