Tentang Kami

Saha urang

Jiangsu Akcome Science & Technology Co.,Ltd.nyaéta perusahaan téknologi tinggi anu museurkeun kana dua usaha inti manufaktur énergi énggal sareng jasa énergi énggal.Éta mangrupikeun mérek anu kasohor internasional sareng salah sahiji perusahaan pamimpin dina industri énergi anyar Cina.Pausahaan ieu diadegkeun dina Maret 2006 sarta didaptarkeun dina Board leutik sarta Medium Bursa Saham Shenzhen dina bulan Agustus 2011 (singketan stock: Akcome Téhnologi, kode stock: 002610).Salaku cabangna, bisnis tradisional Jiangyin Akcome Metal Co.ltd 's nyaéta manufaktur pigura photovoltaic, salaku kaunggulan bisnis, produk nempatan ampir 10% tina pangsa pasar global, bubuka 12 garis produksi otomatis tur 32 garis produksi manual, kalawan leuwih ti 500 rupa database design, leuwih ti 20 rupa skéma design bebas, 4 rupa produk warna tékstur, jangka panjang gawé babarengan stabil kalayan 25 tina luhureun 30 pabrik modul pv di dunya.Jeung kamajuan kontinyu, jiangyin Akcome Metal diasupkeun widang anyar bagian aluminium kandaraan énergi anyar dina 2016, sarta ayeuna geus jadi salah sahiji luhur 100 usaha di industri.Kalawan pabrik jeung 4 bahan institutes panalungtikan, inovasi téhnologis kontinyu.

11

12GW

Suplai langkung ti 12GW pigura surya ngaropéa pikeun pabrik modul

10%

10% tina pangsa pasar pigura aluminium solar global

40000000

Kapasitas produksi taunan langkung ti 40 juta sét

Konsumén konci

Budaya Perusahaan

Integritas, Amanah, Kerjasama, Inovasi

Ningali ka arah cakrawala anyar, jalma Akcome bakal lengket kana tujuan pangwangunan sustainable, Kalayan kakuatan inovasi téknologi kontinyu sareng kaayaan kauangan anu saé, kami didédikasikeun pikeun nyayogikeun produk sareng jasa anu dipercaya sareng aman ka jumlah palanggan anu terus-terusan.

55

sajarah

  • -2006-

    Dina Pébruari 2006, perusahaan sacara resmi diadegkeun sareng lulus sertifikasi sistem kualitas ISO.Dina Juni 2006, perusahaan ngimpor pangguna strategis Sharp sareng Mitsubishi.

  • -2011-

    IPO didaptarkeun dina 2011, jualan bulan tunggal pigura surya ngaleuwihan 130 juta RMB.Perusahaan janten perusahaan rating kiridit 3A sareng nampi sertifikasi sistem TUV.

  • -2013-

    Dina 2013, garis produksi otomatis ngahontal 1.2GW kaluaran pigura surya, sarta Akcome dileler Non-umum Perusahaan Budaya Konstruksi Unit Démonstrasi di Kota Wuxi.

  • -2014-

    Dina 2014, perusahaan dievaluasi salaku Perusahaan Kelas 3 pikeun Produksi Kasalametan.

  • -2015-

    Dina 2015, partnership strategis kalayan Hanwha Q.cells jeung puncak jumlah kiriman taunan 306 juta RMB.

  • -2017-

    Dina 2017, partnership strategis kalawan Longi jeung puncak jumlah kiriman taunan 476 juta RMB.

  • -2018-

    Dina 2018, partnership strategis jeung First Solar jeung kiriman taunan puncak 819 juta RMB.

  • -2019-

    Dina 2019, penjualan pigura ngahontal 2.2 milyar RMB kalayan kiriman 134 juta PCS pigura.Akcome investasi dina pangwangunan pabrik pigura Vietnam Tujuan pikeun pasar AS.

  • -2020-

    Taun 2020, perusahaan ngalegaan pasar Asia Tenggara sareng ngahontal jumlah kiriman 615 juta RMB.

  • -2021-

    Taun 2021, dilegakeun pasar domestik anu tujuanana pikeun nguatkeun deui kapamimpinan pasar pigura surya sareng narékahan pikeun ngembangkeun hubungan koperasi sareng Top 5 konsumén domestik.Samentara éta, anyar ditambahkeun ngembangkeun jenis anyar produk aluminium di pasar luar negeri.

  • -2022-

    Taun 2022, perusahaan bawahan ka bagean Huihao Akcome Group, khusus dina pigura modul photovoltaic, rupa-rupa profil industri sareng bagian aluminium pikeun kendaraan énergi énggal.