Industri komponén mobil

Pasar suku cadang mobil parantos ngalegaan

Kalayan ngembangkeun gancang industri mobil Cina urang, kanaékan kapamilikan mobil jeung perluasan pasar suku cadang mobil, industri suku cadang mobil Cina urang geus ngembangkeun gancang, laju tumuwuh leuwih luhur ti industri kandaraan Cina urang.Data nunjukkeun yén pendapatan penjualan suku cadang Mobil di Cina ningkat tina 3,46 triliun yuan dina taun 2016 ka 4,57 triliun yuan dina taun 2020, kalayan tingkat pertumbuhan taunan sanyawa 7,2%.Diperkirakeun yén pendapatan penjualan suku cadang mobil di China bakal ngahontal 4.9 triliun yuan dina 2021 sareng 5.2 triliun yuan dina 2022.

surplus dagang suku cadang mobil ngaronjat

Dina taun-taun ayeuna, jumlah impor sareng ékspor suku cadang Mobil di Cina parantos nunjukkeun tren anu ningkat.Dina 2021, Cina ngimpor 37.644 milyar dolar AS suku cadang mobil, naék 15.9% sataun-taun.Nilai ékspor ngahontal kami $75.568 milyar, naék 33.7% sataun-on-taun.Surplus dagang éta AS $37.924 milyar, paningkatan $13.853 milyar sataun-on-taun.

pausahaan suku cadang mobil ngaronjat

Dina taun-taun ayeuna, jumlah perusahaan anu aya hubunganana sareng suku cadang mobil anu kadaptar di Cina terus ningkat, sareng jumlah perusahaan anu aya hubunganana suku cadang mobil anu didaptarkeun dina taun 2020-2021 ngaleuwihan 100,000 unit.Taun 2021, 165,000 perusahaan anu aya hubunganana sareng suku cadang mobil kadaptar, naék 64.8% sataun-taun.Diperkirakeun yén jumlah pendaptaran perusahaan anu aya hubunganana sareng suku cadang mobil Cina bakal ngaleuwihan 200,000 dina 2022.

Perusahaan kami nuturkeun jejak pasar sareng nyetél Divisi bagian mobil énergi Anyar.

55