Baki Batré

Katerangan pondok:

Baheula, kandaraan énergi anyar ngagunakeun bahan baja pikeun nyieun baki batré kakuatan kandaraan listrik, ayeuna lolobana usaha milih bahan alloy aluminium.Kapadetan alloy aluminium nyaéta 2.7g / cm³, euweuh urusan dina komprési atawa las, bahan alloy aluminium boga kaunggulan atra.Dénsitas alloy magnésium nyaéta 1.8g/cm³, sarta serat karbon nyaéta 1.5g/cm³.Bahan-bahan ieu dianggo pikeun ngahasilkeun baki batré, anu bakal ningkatkeun tingkat hampang kendaraan énergi énggal.

Hal ieu dipikaharti yén baki aluminium batré utamana dijieunna tina 6 propil aluminium runtuyan.plasticity alus sarta lalawanan korosi alus teuing, utamana euweuh stress korosi cracking kacenderungan, sarta kinerja las alus sangkan 6 runtuyan aluminium cocog pikeun aplikasi tina proyék ieu.Pikeun mastikeun kualitas produk, téknologi las canggih sapertos las gesekan aduk diperyogikeun pikeun mastikeun integrasi produk.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

The mobil bahan beurat lampu ditebak neuleu aluminium alloy data kinerja ongkos induksi leuwih luhur batan baja, magnésium, plastik jeung data komposit, paduli pamakéan kaahlian atawa kaamanan operasi sarta aplikasi daur ulang boga kaunggulan komparatif.Kapadetan bahan aluminium ngan ukur peryogi 1/3 tina baja, pangurangan beurat sareng pangaruh hemat energi atra, sareng tiasa langkung saé naek kanyamanan dina premis pikeun mastikeun kasalametan.Kalawan babarengan, informasi aluminium leuwih gampang didaur ulang.bahan aluminium dipilih salaku pilihan pikeun pamakéan lightweight mobil alatan kaunggulan na dina kinerja ongkos.

6
03

Kaunggulan tina baki aluminium batré

Baheula, mobil énergi anyar lolobana milih bahan baja nyieun baki batré kakuatan mobil listrik, sarta ayeuna loba usaha anu dumasar kana bahan alloy aluminium.Kapadetan alloy aluminium nyaéta 2.7g / cm³, euweuh urusan dina aspék kontraksi atawa las, data alloy aluminium boga kaunggulan atra.Dénsitas alloy magnésium nyaéta 1.8g/cm³, sarta serat karbon nyaéta 1.5g/cm³.Data ieu dipaké pikeun ngahasilkeun baki batré, nu bisa greatly ngarambat tingkat lightweight mobil énergi anyar.

Saha urang

Jiangsu Akcome Science & Technology Co.,Ltd.nyaéta perusahaan téknologi tinggi anu museurkeun kana dua usaha inti manufaktur énergi énggal sareng jasa énergi énggal.Éta mangrupikeun mérek anu kasohor internasional sareng salah sahiji perusahaan pamimpin dina industri énergi anyar Cina.Pausahaan ieu diadegkeun dina Maret 2006 sarta didaptarkeun dina Board leutik sarta Medium Bursa Saham Shenzhen dina bulan Agustus 2011 (singketan stock: Akcome Téhnologi, kode stock: 002610).Salaku cabangna, bisnis tradisional Jiangyin Akcome Metal Co.ltd 's nyaéta manufaktur pigura photovoltaic, salaku kaunggulan bisnis, produk nempatan ampir 10% tina pangsa pasar global, bubuka 12 garis produksi otomatis tur 32 garis produksi manual, kalawan leuwih ti 500 rupa database design, leuwih ti 20 rupa skéma design bebas, 4 rupa produk warna tékstur, jangka panjang gawé babarengan stabil kalayan 25 tina luhureun 30 pabrik modul pv di dunya.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami