FAQs

FAQ

Kuring nyaho anjeun boga loba patarosan ngeunaan Akcome,.Teu nanaon, Kuring yakin anjeun bakal manggihan jawaban satisfying dieu.Upami teu aya patarosan sapertos anu anjeun hoyong naroskeun, punten ulah ragu ngahubungi kami ku email atanapi online.

Naha Anjeun Pabrik atanapi Perusahaan Dagang?

---- Sumuhun, kami pabrik, mangrupakeun sumber hiji-eureun pikeun sakabéh produk aluminium custome anjeun ti desain kapang awal pikeun produksi pinuh.

Naon Kapasitas Anjeun?

--- Urang boga rencana pikeun ngagedekeun kapasitas urang . Sakali kami geus enlarged kaluaran , anjeun bakal noticed dieu sakaligus . Mangga tetep di kabaran .

Kumaha Kéngingkeun Kutipan?

--- Punten kirimkeun kami gambar dina IGS, DWG, file STEP, jsb.PDF lengkep babarengan bakal hébat.Upami anjeun ngagaduhan sarat, punten nyarios.Urang bisa nyadiakeun nasihat profésional pikeun reference.We anjeun bakal mastikeun sakabeh sarat anjeun saméméh quote.Meanwhile, urang bakal tetep jangji urang ngeunaan confidentially tina gambar.

Kumaha Ngeunaan Rincian Bungkusan?

--- EPE + Carton + Pallet.If anjeun ngagaduhan sarat husus, urang bakal daék mantuan.

Kumaha Anjeun Bisa Tetep Jangji Anjeun Ngeunaan Kualitas?

--- EPE + Carton + Pallet.If anjeun ngagaduhan sarat husus, urang bakal daék mantuan.

Iraha Anjeun Bakal Ngirimkeun Barang Saatos Konfirmasi Gambar?

--- Biasana, waktu nu diperlukeun sabudeureun 15 poé gawé pikeun bagian jeung 15-20 poé gawé pikeun kapang sanggeus meunang deposit anjeun, sakumaha ukuran jeung desain anu béda.Kami gaduh sistem pikeun mastikeun waktos.

Kumaha carana ngirim?

--Sampel gratis atanapi pesenan alit biasana dikirim ku TNT, UPS, sareng sajabana, sareng pesenan ageung dikirim ku laut saatos para nasabah mastikeun.

Rék gawé bareng jeung urang?